Ви помітили, що всі водійські окуляри мають жовті або помаранчеві лінзи?

У ясний сонячний день водій без проблем бачить всі деталі на дорозі. Водійські окуляри починають працювати, коли згущуються сутінки або погода підвела. Ось тут то жовта лінза і починає Вас виручати. Обриси стають чіткіше, ви перестаєте жмуритися, очі не напружуються. Навіть в дуже похмуру погоду, день здається вам помірно сонячним, а захід відсувається на годину. Завдяки помаранчевій лінзі, картинка здається яскравіше, пропадає сонливість і суттєво піднімається настрій. Для гарного зору окуляри водія можна купити готовими. Для не дуже доброго зору - варто зробити окуляри на замовлення, з діоптріями.

Є і вищий пілотаж водійських окуляр - це окуляри антифари. Разом з забарвленням лінз, до них додається поляризація - найсильніша захист очей від УФ променів і прямого попадання яскравого світла. Це означає, що вас ніколи не засліпить дальнє світло зустрічної машини. Лінза перенаправить його промені і ви побачите тільки світло, але не відчуєте різь в очах.

Різновиди окуляр для водіння

 - Окуляри водія нічні. Жовта або оранжева лінза водійських окуляр в зручній оправі. Жовта лінза компенсує блакитний спектр світла і продовжує для вас "світлий" час доби, підвищує чіткість картинки для нічної їзди. 

- Окуляри водія: антифара і поляризація.

Поляризована лінза це краще, що придумано для захисту очей від сонячного світла, світла зустрічних фар і будь-яких відблисків. День і ніч однаково комфортні для очей водія. АНТИФАРИ їх називають за те, що дальнє світло зустрічної машини не "б'є по очах". Тобто ви його бачите, але різі і засліплення не відбувається.Поляризовані окуляри так само вибирають рибалки (вони гасять відблиски на воді) і пілоти (летіти днем ​​над білими хмарами занадто яскраво). 

 Матеріал окулярів водія.

Водійські лінзи в окулярах в 90% випадків полімерні (вид пластику). Це робить їх легкими і міцними.

Ціна на окуряли із жовтими лінзами

У нашому ціни коливаються в діапазоні від 300 грн до 450 грн. 

Ознайомитись із асортиментом окулярів із жовтими лінзами Ви можете завітавши до магазину, що у Львові на Галицькому ринку або за телефоном  +380(67)862-37-98